På sommertur med Ørnen

Den årlige solotur rundt i fjordene løb i år af stabelen i perioden 13 - 15. juli.

På sommertur med Ørnen

Den årlige tur blev kun på 2 overnatninger, men det var en dejlig tur som sædvanlig og denne gang fik jeg besøg af Michael og Tobias på båden.

Som sædvanlig udgik turen fra Jyllinge fiskerihavn med første destination Frederiksværk inden turen gik til Lynæs, hvor første overnatning skulle foregå. Sommeren var jo helt fantastisk, så det var bare med at nyde naturen og ellers bare koble helt af.

Første morgen var vejret ikke helt på toppen, men de havde lovet bedre vejr allerede over frokost. Jeg sejlede derfor direkte over til kysten mellem Rørvig og Nykøbing for at indtage morgenmaden i roligt vande, fiske lidt - det kunne jo være, at der var en lille havørred, som ville ombord - inden jeg skulle mødes med Michael og hans søn Tobias nede ved deres sommerhus i Nykøbing bugten. Et dejligt møde, hvor vi sejlede lidt rundt efter indtagelse af af kaffe og kage.

Herefter gik turen til de obligatoriske besøgssteder, Holbæk - Orø - Munkholm, for til sidst at gå i havn ved Hammer bakke hvor 2. overnatning skulle foregå i Nordhammer Bådelaugs hyggelige havn, som jeg altid besøger. Allerede efter morgenmaden den næste dag, besluttede jeg mig for at sejle direkte hjem for at samle konen op, så vi sammen kunne tage en tur til Øresund og sejle rundt sammen der og måske også bade lidt fra båden. Det var en dejlig tur som sædvanlig, men nu er det 5 år i træk, at jeg er på samme sejlads. Til næste år skal jeg nok prøve noget andet. Måske en tur rundt om nordkysten?

Indlæser Samtale


Sidste nyt!

Juniortur med SSK 2023

Juniortur med SSK 2023

Fjordtur 11

Fjordtur 11

kort.jpg

En sommertur rundt i Roskilde fjord og Isefjorden. Knap 3 dages sejlads med 2 overnatninger. 

  • 82 NM
  • 71 L benzin